cropped-logo-FOS-1.png
Beste ,

Tot op heden plaatste ik regelmatig blogs op Facebook. Deze blogs gingen over bijzondere gebeurtenissen tijdens consulten of inzichten die ik tijdens helingen verkreeg.

Ik heb gemerkt dat ik het fijner vind om mensen persoonlijk een bericht te sturen, dan 'zomaar' iets te posten en dan maar te hopen dat de geïnteresseerde het onder ogen krijgt. want Facebook werkt met algoritmen die bepalen wat de gebruiker wel of niet te zien krijgt. En dat begon mij een beetje dwars te zitten. Bovendien heeft niet iedereen (meer) Facebook.

Ik wilde je via deze weg je in de gelegenheid stellen je actief aan te melden voor het ontvangen van nieuwsbrieven. Binnenkort komt mijn film 'angst bij honden' uit en komt mijn nieuwe boek in de winkel te liggen. Misschien vind je het wel leuk om daarvan op de hoogte te zijn. Bovendien doe ik telkens nieuwe inzichten op over mens en dier.

En ook mijn eigen ervaringen ten aanzien van de huidige tijdsgeest en op welke manier dit effect heeft op onze geestestoestand zou ik graag via deze weg met je willen delen.

Dus wanneer je graag deze emails wilt ontvangen, schrijf je dan in op mijn website door op onderstaande knop te klikken.
Dank je wel!

Hartelijke groet,
Eduard

NB Als je geen prijs stelt op het ontvangen van deze mail of je niets te doen. Dit is slecht een éénmalige mail. Je hoeft je dan dus ook niet uit te schrijven.