Lieve reader,

Hoe gaat het met je?

Graag nodig ik je uit voor één van de vier masterclasses die nu op het programma staan. Ze zijn een vervolg op New Medicine en ik hoop met de gekozen onderwerpen voor jou verdere verdieping te geven.

Het blijft altijd lastig om de juiste dag uit te kiezen voor dergelijke evenementen. Op goed geluk heb ik de woensdag genomen en daarbij telkens twee momenten ingepland. Een keer in de ochtend en een keer in de avond. Nu kan het zijn dat je helemaal nooit op woensdag kan. Laat het mij dan even per mail weten. Misschien zijn er wel meer met hetzelfde probleem en dan zoeken we met elkaar een andere optie.

De masterclasses zijn bedoeld voor alle deelnemers tot op heden. Het kan dus zijn dat je met mensen van een andere groep in een masterclass zit. Ze bijten in de regel niet (je weet maar nooit), maar dan weet je dat. Zou je graag 'je eigen' masterclass willen met een paar mensen op 'je eigen' moment, omdat je graag met elkaar meerijdt of zo, dan kan dat ook. Stuur mij dan ook even een bericht.

Ik organiseer het bij mij thuis in Joppe met telkens max 4 personen. Lekker intiem en vooral ook lekker flexibel. Alles is mogelijk qua dag en tijdstip. Dus geef alsjeblieft je wensen door als je er niet uitkomt met de huidige planning.

Mocht een masterclass vol zitten, geef ook dan even een seintje.

En mocht je eigenlijk vooral ook geïnteresseerd zijn in 'gewoon' een terugkom moment, laat mij het dan ook even weten.

Alles is mogelijk met als voorwaarde dat bij een alternatief er telkens minimaal 3 deelnemers zijn.

Ok, dat was het. Hoop je te ontmoeten bij één van de masterclasses. Er komen er nog meer trouwens, maar daarover in de loop van het jaar meer. Deze vier zijn er alvast.

Hartelijke groet,
Eduard