Hoi abonnee,

Hoe zou je zijn?

Zonder de trauma’s
Zonder de overlevingsmechanismen die hierdoor zijn ontwikkeld
Zonder het wereldbeeld wat hieruit is ontstaan
Zonder de zelfopgelegde geboden en verboden
Zonder jezelf te beperken met overtuigingen
Zonder de systemische belasting van ouders en voorouders
Zonder de belasting uit vorige levens

Hoe zou jij zijn vanuit zielsverbondenheid? En nog belangrijker, hoe zou jouw wereld er uit kunnen zien wanneer je ziel is ontmanteld?

Soul Retrieval kan gezien worden als een ‘fast lane’ voor eenieder die zich los wil maken van oude trauma’s en blokkades en een grote stap wil zetten in zijn of haar spirituele pad naar zuiver bewustzijn.

Soul Retrieval start in oktober bij Welkom in het Verre Oosten (Wijhe). In 4 volledige verzorgde weekendretraites wordt je aan de hand van oefeningen, sjamanistisch/systemisch werk en Sjamanistisch Helende Reizen onder begeleiding van de drum, meegenomen langs de vier windrichtingen, de Bizon, de Adelaar, de Muis, en de Beer. Zij vertegenwoordigen onze menselijke gaven in het fysieke domein.

Tegelijkertijd wordt je ziel geroepen zich gestalte te geven in de mens die je wezenlijk bent, door Vader Zon en Moeder Aarde in jou te ver-éénigen. Zo wordt je als het ware uitgelijnd in het spirituele domein.

Deze fysieke wereld en deze spirituele werelden komen in Soul Retrieval tezamen in eenheid, gesymboliseerd door het Hert.
De inschrijving sluit op 31 juli 2023, dus wees er snel bij.

Tot 1 juli 2023 geldt een vroeg boek korting van 10%!!

Bedankt voor het lezen!

Hartelijke groet,
Eduard