Ha abonnee,

Telkens als ik aan het werk ga met mens en dier laat ik, wat ik noem De Natuurlijke Intelligentie, zijn werk doen. Via mij. Ik laat het stromen op een manier die ik nooit begrijpen zal. Omdat het zich afspeelt in een werkelijkheid waar ik niet bij kan, maar wel kan ervaren op het moment dat 'het' stroomt. Mens en dier gaan zich in dat proces richten op wie zij werkelijk zijn. Het resultaat is dat na enige tijd het leven zich begint te ontvouwen zoals het voor jou en/of je dier is bedoelt.

Graag laat ik je met deze andere werkelijkheid, de werkelijkheid voorbij de woorden, kennis maken. Dit kan de komende tijd op een aantal momenten. Ze zijn hieronder opgenoemd.

Ik hoop van harte je ergens in de komende maanden te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,
Eduard

maandag 26 Juni 19.30 uur

Online Informatie avond voor de training Soul Retrieval die in oktober van start gaat.

In deze training begeef je je in de wereld zonder woorden om onzichtbare blokkades op te ruimen en trauma's te transformeren.

Donderdag 29 juni 19.00 uur

Online lezing 'Kan het dier zijn wie hij is in de ogen van de mens?'. In deze lezing wordt meegenomen in de wereld van het dier, en hoe hij onze blik ervaart.

zaterdag 15 juli 14.00 uur

Wanneer je op zoek bent naar een manier om beweging en stroming te creƫren in je leven dan is FLOW wellicht dat wat je nodig hebt. Want FLOW is werken met de natuur, met de paarden, met een sjamanistisch veld, met alles dat van oorsprong al stroomt.