Aanbod

Trauma's en emotionele blokkades verhinderen elk levend wezen zich te verbinden met zijn ware natuur, zijn essentie. Daarmee verstoren zij de natuurlijke eenheid van lichaam en geest. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan en gedragingen die als problematisch worden ervaren. Helingen herstellen deze verbinding. Lees verder om te zien of helingen ook iets voor jou of jouw dier kunnen betekenen:

In New Medicine jouw kernkracht, jouw eigen medicijn in het werk dat je doet (met dieren) onthuld. De essentie van wie je bent en wat je te brengen hebt wordt ontdaan van alle ruis zodat het vrij en in al zijn authenticiteit geleefd kan worden. Het is een Sjamanistische training. In 7 dagen worden alle grote thema's van het mens-zijn onder de loep genomen, onderzocht en waar zij een belemmering vormen opgeruimd door middel van Sjamanistische reizen.

Klik hier voor meer informatie.

Ervaar hoe het is om zelf in verbinding te zijn met je ware essentie, je bron. Je kunt er ook voor kiezen om op een diepere laag de verbinding met je dier te ervaren. Voor beiden klik hier voor meer informatie.

Waar zitten je kwaliteiten, dat wat jij in essentie te brengen hebt, en op welke manier vormen jouw ervaringen als mens een beperking in het leven van deze essentie? Handanalyse in combinatie met helingen. Grote stappen, snel thuis. Lees hier meer over dit kortdurende individuele begeleidingstraject.