Meteen naar de inhoud

Sjamanistische Healings kunnen worden gezien als een afstemmingsproces van het lichaam op de ziel. Van nature zijn lichaam en geest op de ziel afgestemd, maar komen niet toe aan het leven ervan. Dat heeft te maken met het feit dat lichaam en geest bepaalde ervaringen herbergt die dermate heftig zijn dat het lichaam niet anders kan dan hiernaar te luisteren en zich hiernaar te gedragen. Healings zorgen voor hernieuwde afstemming op de ziel. De ziel is weer aan het woord.

Lees verder om te zien of helingen ook iets voor jou of jouw dier kunnen betekenen:

Met deze individuele sjamanistische training ontwikkel je een andere relatie met je dier. Hij is met name bedoeld voor mensen die het gedrag of fysieke symptomen bij hun dier willen benutten om zichzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd het dier klachtenvrij en ontspannen te krijgen.

Lees hier meer.

In New Medicine jouw kernkracht, jouw eigen medicijn in het werk dat je doet (met dieren) onthuld. De essentie van wie je bent en wat je te brengen hebt wordt ontdaan van alle ruis zodat het vrij en in al zijn authenticiteit geleefd kan worden. Het is een Sjamanistische training. In 7 dagen worden alle grote thema's van het mens-zijn onder de loep genomen, onderzocht en waar zij een belemmering vormen opgeruimd door middel van Sjamanistische reizen.

Klik hier voor meer informatie.

Ervaar hoe het is om zelf in verbinding te zijn met je ware essentie, je bron. Je kunt er ook voor kiezen om op een diepere laag de verbinding met je dier te ervaren. Voor beiden klik hier voor meer informatie.

Waar zitten je kwaliteiten, dat wat jij in essentie te brengen hebt, en op welke manier vormen jouw ervaringen als mens een beperking in het leven van deze essentie? Handanalyse in combinatie met helingen. Grote stappen, snel thuis. Lees hier meer over dit kortdurende individuele begeleidingstraject.

nl_NLDutch