Meteen naar de inhoud

Extra Dimensie

Inhoud

Het medicijn waarmee we dienend zijn ligt verborgen in onze blauwdruk, de authentieke mens die we van nature zijn. Zonder de verhalen, puur en naakt. We hebben de neiging onszelf allerlei verhalen te vertellen, gebaseerd op waar we vandaan komen en wat we hebben meegemaakt. We ervaren dit als onze waarheid, maar het is slechts de ruis die de naakte waarheid vertroebelt. De binnenkant van onze handen vertelt het echte verhaal. Hoe we ten diepste zijn en hoe we in de wereld staan, waar het mag stromen en waar het blokkeert.

Deze module dient als hulpmiddel om je te helpen herinneren waar je echte kwaliteiten liggen en waar jouw medicijn verborgen ligt. Zonder de verhalen: De Naakte Waarheid. Daarmee is deze module richtinggevend voor de training zodat hierop focus kan zijn en afscheid genomen kan worden van wat je tegenhoudt je blauwdruk te leven en jouw eigen medicijn te zijn.

Hoe ziet de module eruit?

In de extra module worden je handen voor de training gedurende 1,5 uur in jouw bijzijn geanalyseerd aan de hand van een afdruk. Van het gesprek wordt een opname gemaakt die je krijgt thuisgestuurd zodat je het een paar keer kunt terugluisteren. Na afloop van de training worden je handen opnieuw geanalyseerd om je te laten inzien hoe je in de training bent geëvolueerd.

Trainer

De extra module wordt verzorgd door Patty van der Mieden, gediplomeerd handanalist en systemisch begeleider. Met haar maak je separate afspraken voor het maken van een afdruk van je handen en de analyse. (www.pattycoach.nl)

Extra kosten van deze module

De extra kosten voor deze module zijn €165,- ex BTW

nl_NLDutch