Introductie

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Vrijheid van geest betekent onze ware essentie leven. Dat geldt voor ons als mens, maar net zo voor onze dieren. Sjamanistische helingen zijn gericht op deze essentie zodat hij kan groeien en afscheid kan worden genomen van dat wat het beknelt. Op deze manier worden mens en dier heel van binnen uit. De buitenkant (gezondheid en gedrag) volgt vanzelf.

Vaak zonder dat we ons daarvan bewust zijn worden in onze vrijheid beperkt door onze eigen verboden, overtuigingen, trauma’s en de constructies om te overleven, karma, familie van herkomst, opleiding en maatschappij.

Onze dieren worden vaak beperkt in hun vrijheid van geest door de trauma’s die ze hebben opgelopen, de ervaringen die ze hebben opgedaan, raseigenschappen en de eisen vanuit fokprogramma’s en gebruik.

Energetische blokkades, fysieke beperkingen, gedragsproblemen (dieren), zich steeds herhalende gebeurtenissen in ons privéleven (mens), of het gevoel hebben die niet uit de verf te komen geven aan dat er sprake is van een innerlijke beknelling.

Daarentegen kenmerkt vrijheid van geest zich in lichtheid vanuit innerlijke vervulling, aarding en de gewaarwording van verbondenheid. Mens en dier zijn hierin niet verschillend. Beiden zijn dan ontspannen, geaard en vrolijk.

Het pad van Sjamanistische heling is een heel wordingsproces die in de basis niets anders is dan grote schoonmaak houden. Het is een vorm ont-wikkelen, het ontdoen van dat wat niet meer nodig is.

Het is een transformatie van overleven naar LEVEN. Voor mens en dier.

Meld je aan om via de email persoonlijk op de hoogte te worden gehouden.

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven wanneer je geen behoefte mee hebt om mijn nieuwsbrieven te ontvangen. Op jouw gegevens is mijn Privacystatement van toepassing.