Meteen naar de inhoud

Masterclass Collectief Bewustzijn

Data en tijden

Woensdag 7 juni van 10.00 tot 13.00 uur en woensdag 14 juni van 19.00 tot 22.00 uur

Plaats

Joppelaan 106 in Joppe

Kosten

€150 per persoon per masterclass

Doelgroep

Deze Masterclass is bedoeld voor mensen die de training New Medicine hebben gevolgd.

Inhoud masterclass

Als mens maken we deel uit van een samenleving. In deze samenleving gelden veelal ongeschreven normen en waarden als het gaat om hoe we met elkaar om gaan, maar ook hoe we met bijvoorbeeld dieren omgaan. Met elkaar vormen deze set normen en waarden een informatieveld waarin we geboren en groot worden. Het ons eigen maken hiervan gebeurt op een passieve en onbewuste manier en op een actieve bewuste manier in de vorm van goed en fout.

Omdat we deze maatschappelijke set normen en waarden ons eigen hebben gemaakt, ervaren we hem veelal als ‘waar’. Echter, los van deze maatschappelijke waarheid, bestaat er een persoonlijke waarheid, de waarheid zoals wij die vanuit essentie beleven.

Het kan daarom zijn dat in het leven van de ongeschreven persoonlijke waarheid vanuit essentie, wij in conflict kunnen komen met de maatschappelijk waarheid zoals wij die hebben verinnerlijkt. We zijn in conflict met onszelf geraakt.

In deze masterclass gaan we dit conflict ontrafelen. Welke waarheid is een aangenomen waarheid en welke waarheid wordt van binnen geleefd. En via welke mechanieken openbaart zich het innerlijke conflict. Wat maken we wij onszelf hierin wijs in de vorm van overtuigingen? Wanneer we dit kunnen doorzien en doorvoelen ontmoeten we innerlijke vrijheid.

Opbouw van de Masterclass

Belangrijk bij deze masterclass is de voorbereiding. Deze voorbereiding vindt plaats door voorafgaand aan de bijeenkomst te ervaren hoe het onderwerp houvast heeft in je geest, energie of systeem. Wat doet het met je, zonder specifiek te willen duiden in het wat en waarom. Deze gewaarwording neemt de deelnemer mee naar de bijeenkomst.

Na ontvangst en welkom zal er worden ingegaan hoe elke deelnemer de invloed beleeft van het onderwerp van die bijeenkomst. Vervolgens laten we dit vol gestalte krijgen om er vervolgens in een drumsessie afstand van te nemen, te ontkoppelen. Na een korte deelronde zal er een drumreis gemaakt worden naar de Bron. De bijeenkomsten worden telkens in een kleine setting van 3 tot 4 deelnemers gehouden.

nl_NLDutch