Meteen naar de inhoud

Masterclass Invloed Planeten

Data en tijden

Woensdag 10 mei van 10.00 tot 13.00 uur en woensdag 17 mei van 19.00 tot 22.00 uur.

Plaats

Joppelaan 106 in Joppe

Kosten

€150 per persoon per masterclass

Doelgroep

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die de Sjamanistische training New Medicine hebben gevolgd.

Inhoud Masterclass

Het interessante van ons mensenleven is dat we volledig kunnen opgaan in de alledaagse zaken zoals werk, relatie, kinderen en dieren. Ze nemen ons in beslag en als we ergens tegenaan lopen dat ons blokkeert gaan we ermee aan het werk. Dit doen we vaak op het niveau van ons eigen aardse mensenleven in de zin van waar kom ik vandaan, wat heb ik meegemaakt en wat heeft het met mij gedaan. Wat we daarbij gemakkelijk uit het oog verliezen, omdat het verder reikt dan het oog, is waar we in ieder geval op fysiek niveau deel van uit maken. En welke krachten hiervan uit gaan en hoe deze krachten van invloed zijn op ons leven, vaak zonder dat we ons hier zo van bewust zijn.

Want uiteindelijk leven we op een aardbol die deel uitmaakt van een zonnestelsel met vele planeten waarvan de maan het meest zichtbaar is. De stand van de maan en waar hij zich astrologisch bevindt ten opzichte van de aarde bepaalt zijn invloed op hoe wij ons dagelijks kunnen voelen.

Ook hier is de één zich meer bewust van deze invloed dan de ander. Maar de stand van de andere planeten ten opzichte van elkaar en de aarde beïnvloedt hun werking op ons als mens.

Tegelijkertijd hebben we er voor te waken dat we niet alleen maar ‘omhoog’ staan te kijken en daarmee het aardse uit het oog verliezen. We kunnen nu eenmaal niet alles weer toeschrijven aan wat er in het heelal gebeurt. De vraag is dan: hoe verhouden wij ons tot deze fenomenen? En wat zegt dat over ons als het gaat om hoe we het doen en hoe we hier zijn. Geven we ons er helemaal aan over of hebben we het idee full in control te zijn. En alles daar tussen in. En wat doet dit met jouw eigen uitlijning?

Opbouw van de Masterclass

Belangrijk bij deze masterclass is de voorbereiding. Deze voorbereiding vindt plaats door voorafgaand aan de bijeenkomst te ervaren hoe het onderwerp houvast heeft in je geest, energie of systeem. Wat doet het met je, zonder specifiek te willen duiden in het wat en waarom. Deze gewaarwording neemt de deelnemer mee naar de bijeenkomst.

Na ontvangst en welkom zal er worden ingegaan hoe elke deelnemer de invloed beleeft van het onderwerp van die bijeenkomst. Vervolgens laten we dit vol gestalte krijgen om er vervolgens in een drumsessie afstand van te nemen, te ontkoppelen. Na een korte deelronde zal er een drumreis gemaakt worden naar de Bron.

De bijeenkomsten worden telkens in een kleine setting van 3 tot 4 deelnemers gehouden.

nl_NLDutch