Meteen naar de inhoud

Masterclass Non-stoffelijke Communicatie

Data en tijden

Woensdag 4 oktober van 10.00 tot 13.00 uur en woensdag 11 oktober van 19.00 tot 22.00 uur.

Plaats

Joppelaan 106 in Joppe

Kosten

€150 per persoon per masterclass

Doelgroep

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die de Sjamanistische training New Medicine hebben gevolgd.

Inhoud Masterclass

Alle communicatie tussen levende wezens vindt plaats via het onstoffelijke domein. Alle interactie tussen wezens zit ‘aan de voorkant’ en niet in de interactie zelf. Zo zijn gesprekken met de medemens zijn al gevoerd voordat je elkaar daadwerkelijk hebt gezien. Je bent al aangenomen of afgewezen voordat je het sollicitatiegesprek hebt gevoerd. Een grens is al overschreden voordat er fysiek contact is.

Het gaat in de masterclass over informatie in het niet-stoffelijke domein. Wat denk je, wat straal je uit? Waar zitten je kwetsbaarheden en onzekerheden? Wat denk je over de ander en over een bepaald onderwerp. Hoe sta je in het leven? Ben je consciëntieus of van de Franse slag? Het vormt allemaal informatie die je bij je draagt en onbewust uitdraagt. Omdat we ons hier niet van bewust zijn lijken gebeurtenissen vaak een verrassing, terwijl ze ‘aan de voorkant’ allang zijn bepaald.

Informatieoverdracht zonder tijd of plaats is een natuurfenomeen. Alle levende wezens maken er gebruik van. Ook tijdens familieopstellingen vindt er informatieoverdracht plaats naar representanten, de vraagsteller en de begeleider in een continue stroom. Maar die is veelal bewust. We kunnen hem veelal benoemen en we  kunnen ermee aan het werk. Toch is informatieoverdracht zonder tijd of plaats iets waarin we leven. Onze persoonlijke informatie, onze eigen Blauwdruk, is er onderdeel van. Inclusief alle kennis die ons persoonlijk ter beschikking staat.

Hoe kunnen we ons nu openstellen voor de informatie ten aanzien van de ander, zonder ons eigen gevoelsleven hierin te betrekken en hierop te projecteren. Hoe kunnen we ontvangen zonder te projecteren en bedienen zonder te manipuleren. Hoe zetten we onze intenties zuiver in dit informatieveld?

Opbouw van de Masterclass

Belangrijk bij deze masterclass is de voorbereiding. Deze voorbereiding vindt plaats door voorafgaand aan de bijeenkomst te ervaren hoe het onderwerp houvast heeft in je geest, energie of systeem. Wat doet het met je, zonder specifiek te willen duiden in het wat en waarom. Deze gewaarwording neemt de deelnemer mee naar de bijeenkomst.

Na ontvangst en welkom zal er worden ingegaan hoe elke deelnemer de invloed beleeft van het onderwerp van die bijeenkomst. Vervolgens laten we dit vol gestalte krijgen om er vervolgens in een drumsessie afstand van te nemen, te ontkoppelen. Na een korte deelronde zal er een drumreis gemaakt worden naar de Bron.

De bijeenkomsten worden telkens in een kleine setting van 3 tot 4 deelnemers gehouden.

nl_NLDutch