Meteen naar de inhoud

Deze unieke sjamanistische training helpt je op een nieuwe ongekende manier in het leven te staan, met een perspectief die je vreemd lijkt maar wel in overeenstemming is met jouw ziel, jouw persoonlijke blauwdruk. Door de ziel te ontdoen van wat het beklemt kan het vrij gaan leven en ga jij je vrijer voelen. Omdat de binnenwereld wordt opgeschoond zal je ook in de buitenwereld minder obstakels gaan ervaren. Dat wat jij in essentie te brengen hebt, jouw eigen medicijn, krijgt daardoor de kans geleefd te worden.

Jouw reis gedurende deze training zal plaats vinden langs alle aspecten die de mens heeft om te eindigen in De Bron. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het idee van de Hopi Indianen dat elk mens beschikt over vier gaven. Het vermogen tot introspectie, tot cognitieve analyse, zich te ontstijgen en te zien en verzamelen wat het nodig heeft. Zij worden vertegenwoordigd door respectievelijk de Beer, de Bizon, de Adelaar en de Muis.

Tegelijkertijd is elk wezen, dus ook de mens, op spiritueel vlak kind van Vader Zon en Moeder Aarde. Daarmee wordt bedoeld dat mens en dier en al het andere op aarde een stoffelijke manifestatie is van de essentie. Alles is bezield vanuit het Etherische maar kan dit alleen gestalte geven vanuit verbinding met het Aardse. Het één bestaat niet zonder het ander.

De reis wordt mogelijk gemaakt door je in een Sjamanistisch veld te laten verbinden met jouw essentie waardoor het zich begint te bevrijden van dat wat het beperkt in de vorm van ervaringen, overtuigingen, egostructuren en identificaties. Dit proces wordt ondersteund door individueel energetisch werk en helingen.

Het zijn reizen buiten ons bewustzijn om in directe verbinding met de Oerkracht die in de essentie verborgen ligt. Daarmee doet de reis zichzelf.

Het is nodig dat in dit proces de deelnemer stuit op innerlijke blokkades, projecties, egostructuren en overlevingsmechanismen. Het kan daarom soms verwarrend zijn, gaan stormen, oude pijn of verdriet kunnen eventueel vrijkomen zodat zij mogen afvloeien. Telkens zal elke deelnemer hierin worden bijgestaan wanneer dit nodig is. Dit kan doormiddel van energetisch werk en sjamanistische helingen of een combinatie van beiden.

Je kunt deze training Een Extra Dimensie geven door jouw eigen blauwdruk te laten onderzoeken, zoals deze is vastgelegd in de lijnen van je hand. De Naakte Waarheid. Een handanalyse voorafgaand en na afloop van de training geven je een verdieping van het proces zodat je kernachtiger aan het werk kan gaan. Voorbij de ideeën die we over onszelf hebben ontwikkeld. Lees hier meer over deze mogelijkheid.

Wat leer je?

Je leert met andere ogen de wereld inkijken omdat de binnenwereld in overeenstemming komt met jouw essentie. De buitenwereld is daarvan een afspiegeling. Dit gebeurt niet vanuit begrijpen, de cognitie, maar buiten het bewustzijn om. Je gaat het wel ervaren in het leven en werken van alle dag. Je komt anders in het leven te staan, vanuit jouw eigen kern.

Trainers

Eduard Deckers (sjamanisch werk) en Patty van der Mieden (energetisch werk).

Indeling van de dag

Ochtend

  • Ontvangst
  • Landen en openen Sjamanistisch veld onder begeleiding van de drum
  • Verkenning thema van die dag door middel van uitleg, interactie, eventueel opstelling en opdrachten.

 Middag

  • Eerst een drumreis de diepte in om te ontdekken hoe het thema verankerd is in je systeem
  • Vervolgens een helende drumreis om jouw essentie zich te laten ontdoen van de beperking
  • Integratie

Huiswerk

Van de drumreizen in de middag zullen opnames worden gemaakt die je per mail krijgt toegestuurd. Tussen de bijeenkomsten door kun je door middel van deze drumreizen je nog verder opschonen op het betreffende thema.

Reviews

Klik hier voor reviews.

Data en tijden

Telkens een zaterdag: 1 april, 22 april, 13 mei, 10 juni, 1 juli, 2 september en 14 oktober.

Inloop om 9.30 uur en start om 10.00. Einde om 17.00 met tussendoor een pauze van 1 uur waarin een vegetarische lunch verzorgd wordt.

Plaats

De Proeflokalen, Vispoortplein 16 in Zutphen (lokaal 18)

Kosten

€ 1325,- (excl 21% BTW, incl lunch). Gespreide betaling is mogelijk.

(New Medecin met Extra Dimensie € 1490,-)

De prijzen zijn inclusief eventuele individuele begeleiding buiten de trainingsdagen, mocht dit nodig zijn.

Aantal Deelnemers

Max 10

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Trainingen en Workshops

 

nl_NLDutch