Meteen naar de inhoud

De training New Medicine is een Sjamanistische training. Het sjamanistisch aspect van deze training wordt gevormd door het feit dat wanneer je deelneemt aan deze training, je jezelf overgeeft aan iets dat groter is dan jij. Dat iets is een natuurlijke intelligentie die aan het roer staat van jouw persoonlijk evolutieproces. Door je hieraan over te geven, maak je ruim baan voor dat wat er zich bij jou mag evolueren.

Die overgave ontstaat als vanzelf omdat het belangrijkste deel van deze training bestaat uit reizen, liggend op een matras, onder begeleiding van een drum. Telkens zal gedurende een drum-reis een bepaalde aspect van het menselijk bestaan bij jou op ‘aan’ worden gezet door sjamanistische trainer Eduard Deckers. Dit op ‘aan’ zetten betekent niets anders dan dat dit aspect zich gaat bevrijden van wat het beperkt.

De aspecten waar we het hier over hebben zijn de aardse gaven van de mens, vorm gegeven door de 4 totemdieren van de windrichtingen. We hebben het dan over De Adelaar, de gave van de mens zichzelf en de situatie waarin hij zich bevindt, te ontstijgen om zo te komen tot een nieuw inzicht. De Bizon helpt ons alle informatie die wij tot onze beschikking hebben, te analyseren om zo een weloverwogen besluit te kunnen nemen. De Beer stelt ons in staat onszelf te kennen, wat leeft er in onze binnenwereld. Hij staat daarmee voor het vermogen van de mens tot introspectie. De Muis houdt ons in het hier en nu, wat is er op dit moment waar we zijn van alles al voorradig?

Beschikkend over deze vrijgemaakte totemdieren, deze menselijke gaven, mogen we ons ook uitlijnen op onszelf. We mogen ons verbinden met het etherische, Vader Zon, daar waar we al het weten vandaan halen. Zonder de verbinding met het aardse, met Moeder Aarde, te verliezen.

Wanneer we al deze aspecten hebben ontdaan van alle ruis in de vorm van ervaringen, overlevingsmechanismen en identificaties, en we hebben ons uitgelijnd tussen hemel en aarde, dan vinden we onze Bron. De plek waar we thuiskomen bij onszelf.

Omdat het Grotere Geheel, de natuurlijke intelligentie, niet anders wil dan dat we onze innerlijke natuur, onze ziel, gaan leven, ontdoet de deelnemer zich van constructie die er al een heel leven zitten. Dit kan in eerste instantie wat bevreemdend zijn, maar geeft uiteindelijk bevrijding!

Het effect echter van deze training is bevrijding van jouw gaven, en dat wat jij hier als mens te brengen hebt. Zonder te willen weten wat dit precies is, kun je je essentie gaan leven.

Dit is een Sjamanistische training pur sang, waarin elk totemdier, elk aspect van ons menselijk bestaan zal worden aangeroepen om zijn werk te komen doen. In volle overgave!

Je kunt deze training Een Extra Dimensie geven door jouw eigen blauwdruk te laten onderzoeken, zoals deze is vastgelegd in de lijnen van je hand. De Naakte Waarheid. Een handanalyse voorafgaand en na afloop van de training geven je een verdieping van het proces zodat je kernachtiger aan het werk kan gaan. Voorbij de ideeën die we over onszelf hebben ontwikkeld. Lees hier meer over deze mogelijkheid.

Wat leer je?

Met deze training, train je feitelijk je onderbewuste. Door ons eens niet op cognitief niveau te bemoeien met het proces van zelfontwikkeling, krijgt het ruim baan op een manier zoals het is bedoeld. Het gevolg is dat oude identificaties en mechanieken worden afgelegd en de wereld vanuit een nieuw perspectief kan worden bekeken. Hierdoor dienen zich nieuwe mogelijkheden en kansen aan. De horizon wordt verbreed!

Trainers

Eduard Deckers (sjamanisch werk) en Patty van der Mieden (energetisch werk).

Indeling van de dag

Ochtend

  • Ontvangst
  • Landen en openen Sjamanistisch veld onder begeleiding van de drum
  • Verkenning thema van die dag door middel van uitleg, interactie, eventueel opstelling en opdrachten.

 Middag

  • Eerst een drumreis de diepte in om te ontdekken hoe het thema verankerd is in je systeem
  • Vervolgens een helende drumreis om jouw essentie zich te laten ontdoen van de beperking
  • Integratie

Huiswerk

Van de drumreizen in de middag zullen opnames worden gemaakt die je per mail krijgt toegestuurd. Tussen de bijeenkomsten door kun je door middel van deze drumreizen je nog verder opschonen op het betreffende thema.

Reviews

Klik hier voor reviews.

Data en tijden

Een nieuwe serie trainingen zal starten in het najaar van 2023. Tegen die tijd zullen de data bekend gemaakt worden.

Inloop om 9.30 uur en start om 10.00. Einde om 17.00 met tussendoor een pauze van 1 uur waarin een vegetarische lunch verzorgd wordt.

Plaats

De Proeflokalen, Vispoortplein 16 in Zutphen (lokaal 18)

Kosten

€ 1325,- (excl 21% BTW, incl lunch). Gespreide betaling is mogelijk.

(New Medecin met Extra Dimensie € 1490,-)

Aantal Deelnemers

Max 10

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Trainingen en Workshops

 

nl_NLDutch