Effect heling paard/mens

Vorige week heeft er op verzoek van de eigenaar een healing plaats gevonden van haar Spaanse paard. In de healing bleek dat het dier behoorlijke schade had opgelopen door tijdens de fok en bij aankomst in Nederland het paard ‘even’ onder het zadel te brengen. Gevolg: het paard was alle mensen, dus ook zijn mens, gaan zien als een bedreiging en wilde niet meer echt bereden worden.

Gisteren kreeg ik de volgende update die mooi beschrijft wat er gebeurt na een healing. Met het paard en met de mens ernaast. Vandaar dat ik heb gevraagd of ik hem hier mocht delen. En dat mocht!

"Het is nu een week geleden dat jij de healing deed. De eerste dagen merkte ik dat hij lichter aanvoelde maar dat hij er nog niet was.
De laatste 2 dagen voelt hij een stuk beter, oogt en voelt ook een stuk beter. Hij is meer aanwezig en meer in zijn lijf. Hij staat er meer, meer krachtiger. Wat mij heel erg opvalt is dat als hij eet alle spieren in zijn kaak en hoofd bewegen, net of zijn die nu los.
De vochtbult op zijn spronggewricht zit er nog. Dus die zal wel niet meer weggaan.
Ikzelf vond het eerst lastig om het een plekje te geven, want de tweede dag na de healing liet hij mij voelen hoe het voelde. Het overweldigende mij gelijk en ben even bij hem weggelopen en heb vreselijk gehuild. Daarna hem mijn verdriet wel laten zien en er samen nog even om gerouwd.
Daarna was het zaak voor mij om dat los te laten. Daar heb ik even tijd voor nodig gehad, maar dat is nu klaar.
Ik weet nog niet helemaal zeker of hij er al is of dat er nog een healing nodig is. Voor nu nog even niet omdat ik het gevoel heb dat deze healing nog doorwerkt."

Plaats een reactie