FLOW

Wanneer je op zoek bent naar een manier om beweging en stroming te creëren in je leven dan is FLOW wellicht dat wat je nodig hebt.

FLOW begeeft zich in het grote bewustzijnsveld van de paarden. Een veld waarin alles draait om harmonie met zichzelf en zijn omgeving. Alles dat deze harmonie verstoort mag worden ervaren en opgeruimd. De paarden maken hierin hun eigen beweging, en wij als mens doen hetzelfde. We hoeven het alleen maar vrij baan te geven door het niet af te willen bakenen met woorden. We kunnen het wel waarnemen en ervaren door ons er bewust van te zijn. En dat is voldoende.

Het is de ultieme manier om de harmonie in jezelf weer te ervaren.

Werkwijze

Bij FLOW begeeft de deelnemer zich op eigen beweging tussen de paarden. De overige aanwezigen zitten langs de kant. Vervolgens gaat het bewustzijnsveld van de paarden hun werk doen door iets dat jou op dat moment blokkeert om in harmonie met jouzelf te kunnen ZIJN, gewaar te worden om vervolgens af te vloeien. Dit proces wordt kracht bij gezet door de drum, de beweging van de paarden en het bewust present zijn van de trainers. In dit proces wordt geen woord gesproken. Na afloop wordt gedeeld wat er gedeeld mag en wil worden. De innerlijke beweging naar harmonie is inmiddels gemaakt.

Data, plaats en tijden

Wanneer er 2 aanmeldingen zijn zal er overlegd worden welke dag iedereen uitkomt. De dag duurt van 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur. In die tijd is er ruimte voor twee sessies. Inloop is vanaf 13.30 uur.
De plek van de kudde, en waar we aan het werk zullen gaan, is Stovelerweg 3 in Ambt Delden.

Kosten

In het licht van onze inspanning en die van Angelique Möller (stalhoudster) en de fysieke beschikbaarheid van de kudde, zouden de kosten €175 per deelnemer mogen zijn. Vooralsnog hebben we besloten deze werkvorm aan te bieden voor €125,- . Je krijgt daarmee op dit moment een korting van €50,-.

Trainers

Patty van der Mieden (Pattycoach.nl) laat liefdevol het licht schijnen op dat wat gezien mag worden. Eduard Deckers zorgt voor de helende innerlijke beweging onder geleide van de drum. Angelique Möller zorgt voor de bedding met haar kudde paarden.

Inschrijving

Zou je hieraan deel willen nemen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam