Sjamanistische Healing

Sjamanistische Healing

Sjamanistische healing laat zich maar slecht uitleggen omdat het iets is dat zich in een andere werkelijkheid afspeelt. Een werkelijkheid waar geen woorden meer zijn, slechts indrukken en gewaarwordingen. Toch zou een Sjamanistische Healing kunnen worden omschreven als De Natuurlijke Intelligentie zijn werk laten doen. Daarbij is De Natuurlijke Intelligentie datgene waar wij geen controle over hebben, maar alle processen in het lichaam van mens en dier aanstuurt. Maar er is soms ook sprake van het ophalen van verloren zielsdelen of herstel van de zielsverbinding. Net wat nodig is.

Trauma’s, blokkades en overtuigingen bij de mens verstoren de innerlijke harmonie en verhinderen het leven van de zielsbestemming. Ze kunnen aanleiding zijn tot slecht slapen, innerlijke onrust en angsten. Ze draaien op de achtergrond mee en bepalen ongewild het doen en laten van mens en dier.

In Sjamanistische healings bij Sjamaan Eduard Deckers worden trauma’s en blokkade’s opgeruimd en wordt de harmonie in het lichaam hersteld door hervonden zielsverbinding.

Uiteindelijk gaat het maar om één ding:
de mens of het dier worden zoals ze zijn bedoeld.

Paarden in natuurlijke omgeving

Paarden zijn prachtige wezens met een ruim bewustzijn. Maar helaas zijn ze vaak slachtoffer van de prestatiedrang van de mens. Het leidt tot soms diepe trauma’s waardoor de dieren onberekenbaar kunnen worden, zich afzonderen en uit contact gaan, blokkeren of angstig zijn om de kudde te verlaten. Ook kan het paard diverse steeds terugkerend fysieke klachten gaan vertonen.

Met een Sjamanistische heling mag het paard terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat

Honden hebben zich sinds hun domesticatie ontwikkeld van Wolf tot Maatje. Vanuit liefde voor het dier hebben we het dier gevormd naar onze ideeën en maatstaven. Dit heeft tot gevolg dat heden ten dage veel honden niet goed in hun vel zitten. Ze zijn vaak angstig, vertonen afweergedrag en hebben vaak chronische gezondheidsklachten.

In elke hond schuilt die oorspronkelijke wolf met al zijn fijne maar ook dierlijke eigenschappen.

Eigenschappen die weer ‘tot leven’ komen na Sjamanistische healings in de vorm van speelsheid, vrolijkheid, aanhankelijkheid, zelfstandigheid, zelfverzekerdheid.

Mens in verbinding met hond
Blokkade en depressie

Als mens zien we het soms niet meer zitten. Het leven lijkt aan ons voorbij te trekken zonder dat we er vat op lijken te hebben. We komen niet tot ons recht of ‘iets’ lijkt ons tegen te houden in het bereiken van onze bestemming. Trauma’s lijken ons in de tang te houden.

We voelen ons als mens pas vrij en gelukkig wanneer we in lijn zijn met het unieke wezen dat we in oorsprong zijn.

Na Sjamanistische helingen ontvouwt zich een wereld die als onmogelijk werd beschouwd. We vinden de baan die bij ons past, krijgen helende relaties en dieren vinden hun rust bij ons.