Individuele sjamanistische training met je dier

In deze training ontwikkel je een andere visie op jezelf en op je dier. Dit gebeurt als gevolg van een aantal healings bij je dier, bij jezelf en jullie samen. Gevoelens van angst, schaamte, verdriet en frustratie die veelal worden ervaren wanneer we vastlopen met een dier, verdwijnen. Daarvoor in de plaats ontstaan er gewaarwordingen van vertrouwen en rust in relatie tot het dier. Ook wanneer diepe trauma’s bij jezelf verdere ontwikkeling van de relatie met je dier in de weg staan worden deze geheeld. Hierdoor ontstaat een nieuwe en ruimere blik ten aanzien van jezelf en je dier.

Het dier wordt in deze training meer het dier zoals hij is bedoeld. De traumatische ervaringen en rasgebonden kenmerken die het dier veel stress kunnen bezorgen mogen tijdens healings plaats maken voor gewaarwordingen van onder andere veiligheid en vertrouwen. Hierdoor verdwijnt de stress en de daaraan gerelateerde gedragingen en symptomen.

Samen ontwikkelen jullie tot een dynamisch duo waarin ieder zijn eigen wezen is, in onderlinge onzichtbare verbinding, in rust en harmonie.

Door de uitleg die je ontvangt tijdens de training ga je je eigen proces en dat van je dier beter begrijpen waardoor ‘het probleem’ geen probleem meer is maar een mogelijkheid tot gezamenlijke ontwikkeling en verbinding op een diepere laag.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is voor iedereen bedoeld, maar met name voor die mensen die fysieke klachten of gedragingen willen aangrijpen om zichzelf te ontwikkelen terwijl het dier meer innerlijke rust en welbevinden gaat ervaren. Bij deze training snijdt het mes aan twee kanten en biedt daardoor structurele verlichting in de relatie met het dier.

Data en tijden

Samen met Eduard maak je afspraken over dag en tijd die je het beste uitkomt. Het aantal trainingen is afhankelijk van de problematiek en de wensen. Rekening dient te worden gehouden met minimaal 3 trainingen, eventueel aangevuld met extra specifieke healings bij dier of mens.

Kosten

De kosten per trainingsmoment van circa 2 uur zijn 175,- incl BTW

Informatie

Heb je interesse of wil je je opgeven? Stuur dan een email naar eduard@freedomofspirit.nl.