Sprakeloos

Met geen pen valt te beschrijven wat er gebeurde toen we hadden besloten FLOW op een andere manier vorm te geven. Waar we eerst in het veld van de paarden werkten met vraagstellers en representanten voelden we aan dat het voldoende is om als individueel mens slechts het veld van de paarden de betreden en vervolgens te laten gebeuren wat er gebeuren mag.
Het veld van de paarden is een bewustzijnsveld. Een veld waar geen woorden zijn. Wij mensen gebruiken altijd woorden, maar we vergeten daarbij dat woorden afbakenen en de vrije stroom doen bevriezen. Door juist te kiezen voor een werkvorm waarbij geen woorden werden gebruikt, kon het vrij gaan stromen.

Het bewustzijnsveld van de paarden zoekt naar harmonie met het eigen wezen, en de wezens om zich heen. Daar waar de harmonie, het vrije stromen is geblokkeerd, zullen de paarden in beweging komen. En wij mens komen dan ook in beweging. Niet fysiek, maar op bewustzijnsniveau. Ons bewustzijn begint zich te bevrijden van wat het blokkeert om in harmonie met zichzelf te kunnen ZIJN.
En zo vertolken de paarden de innerlijke beweging van de ziel, maar komen dezelfde paarden op hun beurt weer hun eigen stuk ophalen in dit dynamische veld. Een veld waarbij alle deuren worden opengezet naar het hogere bewustzijn. Ten dienste van alle wezens die zich hierin bevinden.

En zo ontstond iets waarvan je slechts sprakeloos kunt zijn. Waarnemer van dat wat gebeurt. Bij onszelf, maar ook bij de paarden en die individuele mens. Alleen zo konden diepe stukken aan het licht komen om op te lossen, zonder hiervan een vertaalslag te hoeven maken in de vorm van woorden.
De foto’s spreken voor zich.

Regelmatig wordt er een FLOW-sessie georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.

Plaats een reactie